Castellà: English: Aquesta es là pàgina d'en Toni2

Aquesta es là pàgina d'en Toni2

espanyol.gif (1530 bytes)

rcde1.gif (32370 bytes)CARTA JORDI.gif (49311 bytes)


CARTA DE L'AVI AL ESPANYOL, I LA SEVA RELACIÓ AMB L'EQUIP FEMENÍ:PROSSEGUEIXO AMP L'HISTORIA DEL R.C.D.ESPANYOL
I ARA FINS AL FINAL QUÈ JO SE...:

   Breu descripcio de l'Espanyol
   L'equip de 1903
   L'equip de 1904
   Els primers colors blanc i blaus
   L'inaguracio de Sarria el 1923
   Dn. Ricard Zamora
   L'equip del oxigen
   Els cinc delfins
   El equip actual
   El camp de Grassot
   El camp de l'Hospital Clinic
   El camp del carre Marina
   El camp de les Faves
   El camp de Sarria conegut per "Can Rabia"
   L'estadi de Montjuic
   El Camp Cornella Prat el nostre "El santuari"
   La copa de 1929
   La copa de 1940
   La copa del Rei de 2000
   La copa del Rei de 2006
   L'Uefa de 1987-88
   L'Uefa de 2006-07
   La mascota oficial
   La Web oficial del R.C.D.Espanyol
   L'etern Capita ( 21 Dani Jarque )
   El raspunsàbbla d'aquestes pàgines

La carta de despedida de Dn, JORDI ARTIGAS:

La carta de despedida de l'avi pocs dies abans del fatal desenllaç:
El dia 14 de març de 2016
I la carta la pública el El dia 21 de febrer de 2016, a les 15,20 hores., tal qual al Facebook:


Un equip del del femení del R.C.D.Espanyol en els seus començaments, amb el Sr, Jordi Artigas a la dreta de la fotografia:
Fa més de 40 anys, Jordi Artiga es un dels fundadors del RCD Espanyol femení. Juntament amb altres noms com els de Lluís Oliva, Pedro Escudero, Francisco Oliva, Francisco Camúñez, Julián Arcas i Miguel Bieto, entre d'altres, van protagonitzar aquella fita en els començaments de la dècada 70 del passat segle, en un context social on la pràctica esportiva per part de les dones era malauradament encara una raresa. Llavors, un grup d'entusiastes, gràcies a una iniciativa de la Casa Pernod i del programa Ràdio Rellotge de Ràdio Espanya de Barcelona, ???? que va emetre una crida destinada a trobar una sèrie de rivals que poguessin disputar juntament amb el ja existent equip del FC Barcelona un trofeu benèfic, va decidir donar aquest pas de crear un equip que amb el pas dels anys, es va convertir en tota una referència a nivell nacional. Sota l'aixopluc de la GPE Manigua, es va anar construint aquest projecte -el president de la secció era el d'aquesta històrica penya,
i Artigas va ser designat un dels vocals de la directiva-, desenvolupant un abnegat treball en nivell principalment administratiu:

Les Pioneres del Futbol Femení del R.C.D.ESPANYOL

Les Pioneres del Futbol Femení del R.C.D.ESPANYOL, que van demostrar que el Futbol no és cosa només d'homes, que una JOVRNETA, SENYORETA, SENYORA, Només han de proposar-s'ho calçar-se les botes i la samarreta i poden defensar els colors del Club que els agradi i lluitar per aquests colors com ho estan demostrant actualment, ja que des de molt petites ja corren darrera d'un PILOTA sense importar-los el que els puguin dir, Cosa que personalment jo aplaudeixo i defensaré sempre com ho va fer el nostre amic el Sr, Don, JORDI ARTIGAS.

En Cornella sempre se li recorda, una petita mostra de com ho fem els Pericos:

En Cornella sempre se li recorda, una petita mostra de com ho fem els Pericos:

Un detall del diari esportiu ( As ) per l'avi que ho va recordar d'altres no:Un detall del diari esportiu As per al AVI, que va ser l'únic que s'en va enrecorda del Sr,Dn, JORDI ARTIGAS, ja que els altres diaris esportius van passar per alt en tractar d'un PERICO AMB UN GRAN COR, ara si en lloc de ser Perico, els seus colors Haguessin estat els colors de l'altre equip de Barcelona es haurien acordat els de tot Catalunya ja que per a ells només existeixen els que porten el nom de la Ciutat.
Sorteig de camps en el sempre recordat SARRIA:


Sorteig de camps en un partit celebrat a Sarria, fa molts Anys ja que va ser dels primers partits dels començaments de l'equip Femení del ESPANYOL.
Una de les alineacions


Una de les alineacions de l'equip femení de fa alguns Anys, em sembla que va ser en l'Any 2007, no estic segur, ja tractare d'informar-me per poder posar-lo amb detall, de moment ho deixo i tan aviat tingui la data la posssare, gràcies i disculpin que no ho pugui fer bé a la primera però són coses que necessiten molta paciència i temps per recopilar-. P.D. L'equip del del femení del RCDEspanyol del 2016 = 2017, és una de les formacions que juguen, i que varien algunes vegades, segons l'Entrenador ho creu conveninte, = Targetes = Lesions = Estat físic = Equip contrari etc:Una de les alineacions i tot en blanc i negre


Una de les alineacions de l'equip femení de fa bastants Anys, em sembla que va ser al principi que es va formar el Femení del RCD.ESPANYOL. per tal de poder posar-lo amb detall, de moment ho deixo i tan aviat tingui la data la posaré, de les primeres però són coses que necessiten molt de temps per recopilar-.


En l'Any 2006, la Lliga i la Copa:En l'Any 2006, L'equip femení del R.C.D.Espanyol van guanyar la Lliga i la Copa, LES CAMPIONES.
La temporada 2016 = 2017


Tota la plantilla de la temporada 2016 = 2017 l'Equip Femení A del R.C.D.Espanyol:La partida de les tardes


El Sr. Jordi Artigas: DEP amb els seus companys jugant la partida de cartes per les tardes i mirant com els fan la fotografia:

 PERICUT.gif (3406 bytes)

Prement damunt el Pericu passa a la pagina d'Inici 

Inici Fotos La Sénia < Anterior Següent >

© Copyright Antoni Torres 1998 = Ultima Actualitzacion 2022. Avis Legal