Castellà: English: Nit: Dia: Aquesta es là pàgina d'en Toni2

Aquesta es là pàgina d'en Toni2

espanyol.gif (1530 bytes)

rcde1.gif (32370 bytes)ESTADIO CORNE.gif (49311 bytes)


EL CAMP DE CORNELLA PRAT "EL NOSTRE SANTUARI":PROSSEGUEIXO AMP L'HISTORIA DEL R.C.D.ESPANYOL
I ARA FINS AL FINAL QUÈ JO SE...:

   Breu descripcio de l'Espanyol
   L'equip de 1903
   L'equip de 1904
   Els primers colors blanc i blaus
   L'inaguracio de Sarria el 1923
   Dn. Ricard Zamora
   L'equip del oxigen
   Els cinc delfins
   El equip actual
   El camp de Grassot
   El camp de l'Hospital Clinic
   El camp del carre Marina
   El camp de les Faves
   El camp de Sarria conegut per "Can Rabia"
   L'estadi de Montjuic
   El Camp Cornella Prat el nostre "El santuari"
   La copa de 1929
   La copa de 1940
   La copa del Rei de 2000
   La copa del Rei de 2006
   L'Uefa de 1987-88
   L'Uefa de 2006-07
   La mascota oficial
   La Web oficial del R.C.D.Espanyol
   L'etern Capita ( 21 Dani Jarque )
   El raspunsàbbla d'aquestes pàgines


El Camp de Cornella-Prat " El nostre santuari"

El nou Estadi marca el començament d'una nova era per a l'espanyolisme, que te la seva propia casa en un futur es i sera el camp mes dificil de guanyari, el camp Cornella-Prat es el camp mes modern de Europa i recienment nomenat el camp de esports millor del Mont del Any 2010.Després de dotze temporades al Estadi Olímpic de Montjuic, el club es va traslladar al Estadi de Cornellá-El Prat. El 2 d'agost de 2009 es va estrenar el nou estadi amb un partit contra el Liverpool FC amb un resultat de 3-0 favorable als periquitos. Luis García Fernández va ser l'autor del primer gol en aquest camp més tard per dos gols de Ben Sahar. També va anotar un gol Raúl Tamudo que sigué mal anulat per un fora de joc inexistent.29 30 31 Amb aquesta inauguració, el club tornava a tenir casa propia després de la demolició del mític Estadi de Sarrià. El nou estadi té que ser un punt d'inflexió per a l'entitat tant en temes deportius com en econòmics. Però, l'alegria durà molt poc als aficionats espanyolistes ja que el 8 d'agost d'aquest mateix any va tenir lloc un dels succesos més tristos en la història del R. C. D. Espanyol. El capità Dani Jarque va morir a l'edat de 26 anys en Coverciano, on el club donava una gira per Itàlia, d'una parada cardíaca.32 El club perdia al seu capità i a un dels seus símbols. Actualment cada minut 21 (dorsal que portava) de cada partit l'afició perica li rendeix un homenatge aplaudint y cantant el seu nom. El 10 de setembre de 2009, la IFFHS publicà la clasificació dels millors clubs europeus del segle XX, ocupant el R. C. D. Espanyol la posició número 98 degut a les seves participacions en competicions europees.

Ja tenim el nostre propi Estadi, y per fi hem pugut dejar el Estadio de Montjuic, que va ser un malt son per tots els Pericus, que volem al Club dels nostres amors, i nostres colors de sempre. i aixo lo debem al gran expresident que teniam i aquest Any directiu el Sr. Dani Sanchez, Gracies, DANI.
Un Pericu de Cor.

Dia 2 de Agost de 2009, s'inaugura el camp amb una festa i un partit que va enfrontar al R.C.D.Espanyol 3 Liverpool F.C. 0, Tres fotografies en una:
Se Està construint una novetat en un recinte dedicat al Futbol, però és perquè els Pericos i no Pericos puguin gaudir de l'anomenatTúnel del Vent,
alguna cosa perquè puguin sentir unes sensacions molt divertides, estar surant en l'aire i fer piruetes sense tocar el terra:A la fotografia es pot veure el que va ser president Dn.JOAN COLLET que acaba de fer lliurament de la insígnia d'Or al gran jugador Dn. RAUL TAMUDO en el seu comiat com a jugador del R.C.D.ESPANYOL, deixant rècords en la seua trajectòria com a tal:

El dia 09 de maig de 2003 es va col·locar la primera pedra del nostre nou estadi el CORNELLA PRAT, que es va inaugurar el Dia 2 de Agost de 2009, un magnífic camp el qual es coneix com RCDE.ESTADIUM, un camp un dels millors camps d'Europa, i nomenat com el Camp d'esports millor del Món de l'Any 2010.El que es veu a la fotografia és el que després es va transformar en el que és ara, el magnífic camp del RCDE.ESTADIUM, un camp de futbol, un dels millors camps d'Europa:
 PERICUT.gif (3406 bytes)

Prement damunt el Pericu passa a la pagina d'Inici


 

Inici Fotos La Sénia < Anterior Següent >

© Copyright Antoni Torres 1998 = Ultima Actualitzacio 2022. Avis Legal