CastellÓ: English: Aquesta es lÓ pÓgina d'en Toni2

Aquesta es lÓ pÓgina d'en Toni2

espanyol.gif (1530 bytes)

rcde1.gif (32370 bytes)CAPI21.gif (49311 bytes)


DANI JARQUE GONZALES:

1 de Gener de 1983:Sant Boi (Barna.)=8 de Agost de 2009:Florencia (Ita.)
PROSSEGUEIXO AMP L'HISTORIA DEL R.C.D.ESPANYOL
I ARA FINS AL FINAL QU╚ JO SE...:

   Breu descripcio de l'Espanyol
   L'equip de 1903
   L'equip de 1904
   Els primers colors blanc i blaus
   L'inaguracio de Sarria el 1923
   Dn. Ricard Zamora
   L'equip del oxigen
   Els cinc delfins
   El equip actual
   El camp de Grassot
   El camp de l'Hospital Clinic
   El camp del carre Marina
   El camp de les Faves
   El camp de Sarria conegut per "Can Rabia"
   L'estadi de Montjuic
   El Camp Cornella Prat el nostre "El santuari"
   La copa de 1929
   La copa de 1940
   La copa del Rei de 2000
   La copa del Rei de 2006
   L'Uefa de 1987-88
   L'Uefa de 2006-07
   La mascota oficial
   La Web oficial del R.C.D.Espanyol
   L'etern Capita ( 21 Dani Jarque )
   El raspunsÓbbla d'aquestes pÓgines

L'ETERN CAPIT└ = 21 DANI JARQUE:


Va fitxar pel R.C.D.Espanyol per a les categories inferiors quan JARQUE tenia 12 anys i el club va pagar un traspÓs de 35.000 ptes. al seu club el C.F.Cooperativa. Internacional amb la selecciˇ espanyola en totes les categories inferiors.
Procedent de l'Espanyol "B" Va debutar amb el R.C.D.Espanyol el 11-09-2002.de la mÓ de JUANDE RAMOS, en partit de Copa del Rei davant l'Alacant C.F., i el seu primer partit de lliga va ser a Montju´c (20-10-2002.) davant del Recreativo de Huelva (2-0), amb RAMON MOYA com a entrenador.
Amb l'arribada de MIGUEL ┴NGEL LOTINA en la temporada 2004-05 JARQUE va entrar a l'equip de forma regular, bÚ de lateral o de central, encara que en el centre de la saga preferentment solien jugar LOPO i POCHETTINO.
En la temporada 2005-06 JARQUE es va convertir en titular i va formar parella al centre amb LOPO (2006), TORREJËN (2007) i PAREJA (2008).
Central dotat d'elegÓncia en la conducciˇ, bon desplašament i Ógil en les seves reaccions defensives. La seva alšada li permetia un clar domini del joc aeri. TambÚ va jugar de pivot defensiu donada la seva qualitat tŔcnica.
Va ser campiˇ de Copa del rei 2006.


BRAăALET DE L'ETERN CAPIT└ = 21 DANI JARQUE:A la pretemporada 2009-10 el tŔcnic MAURICIO POCHETTINO el va nomenar capitÓ de l'equip i ho va ser en l'emocionant inauguraciˇ del nou estadi de CornellÓ - El Prat, davant el Liverpool (3-0).
DANI JARQUE va jugar 212 partits oficials amb el R.C.D.Espanyol.
Va morir durant l'stage de pre-temporada a FlorŔncia, vÝctima d'una asist˛lia, mentre mantenia una conversa telef˛nica amb la seva n˛via.
Per la capella ardent que es va disposar l'11 d'agost a l'Estadi de CornellÓ-el Prat van desfilar representants de tots els equips de Primera i Segona Divisiˇ, aixÝ com diferents autoritats, i va reunir 14.000 aficionats.
DANI JARQUE, L'ETERN CAPIT└:
Recordat per tots els Pericos cada partit que es juga al Camp R.C.D.Espanyol-Stadium, al minut 21 el seu dorsal, Tot els Pericos aplaudim duraante un minut, per recordar l'etern capitÓ.


ETERNO CAPITAN = 21 DANI JARQUE:
Una de les seves caracterÝstiques, el fet d'estar molt orgullˇs del seu equip l'Espanyol el qual sempre que podia ho mostrava com en aquesta fotografia:L'ETERN CAPIT└ = 21 DANI JARQUE:18 setembre 2005 Jarque marca un gol al Madrid i Ús el gol 3100 en la lliga de l'Espanyol i al mateix temps el de la vict˛ria el resultat va ser
Espanyol 1 Madrid 0:
L'ETERN CAPIT└ = 21 DANI JARQUE:Com diu la fotografia, GrÓcies Dani sempre estarÓs amb nosaltres, en els nostres cors i el de tots els Pericos, un Ýdol se'n va per˛ el seu record sempre queda i mai es pot oblidar sempre estÓ present, tant en el camp com fora:


L'ETERN CAPIT└ = 21 DANI JARQUE:El dia 3 abril 2005 Jarque marca el seu primer gol jugant a Primera Division:


L'ETERN CAPIT└ = 21 DANI JARQUE:Quan estem a Cornella tu sempre estas present igual que a la fotografia, i des de dalt ens guies i ens dones tots els teus Ónims per seguir els teus passos com el gran futbolista i com a persona que vas ser, perquŔ el puguem fer millor i deixar el nom l'Espanyol el mÚs alt tal com aquestes teva al cel que des que estas es mes blanc i blau que mai i des d'alli dalt de tot, sempre donant-nos aquests Ónims, repeteixo moltes grÓcies per tot el que tu vas donar per et Espanyol i per a nosaltres .:

UN CAMP DEDICAT A L'ETERN
CAPIT└ = 21 DANI JARQUE:
Amb aix˛ es demostra que el, RCD
ESPANYOL sempre recorda qui ho va donar tot per aquest club i per aix˛ li va posar el seu nom a les instalĚlacions esportives i li va dedicar tambÚ un Camp amb el seu Nom el camp DANI JARQUE, a la fotografia es pot veure una mica per poder fer-se una idea:


AL GRAN AMIC DE DANI JARQUE:Aix˛ Ús la grandesa del Futbol, enemics al camp per˛ quan l'amistat els uneix, en els pitjors moments sempre surt l'amic de veritat que en un dia de gl˛ria per ell se'n recorda del que va ser el seu amic, encara que no siguin del mateix equip , sempre estÓ per sobre la veritable AMISTAT en maj˙scules, MercÚs INIESTA, i aix˛ t'ho escriu un Perico de soca-rel, per˛ reconeix la veritat, repeteixo grÓcies per a un cavaller com tu INIESTA:


 PERICUT.gif

Prement damunt el Pericu passa a la pagina d'Inici


 

Inici Fotos La SÚnia < Anterior SegŘent >


ę Copyright Antonio Torres 1998 = Ultima Actualizacion 2022. Avis Legal